Hodnocení obchodu

5,0 714 hodnocení
5
696x
4
14x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
ŠK Avatar autora Šárka Kolářová | 6.5.2021
Super
M Avatar autora Magda | 6.5.2021
Komfortni a pohodlne.
O Avatar autora Oksana | 6.5.2021
Vyborny!
P Avatar autora Petra | 5.5.2021
Příjemný a kvalitní materiál mikiny. Myslím, že jsem našla svojí novou oblíbenou mikinu. Děkuji. Dodání rychlé a balení boží. Můžu jenom doporučit! ????????
L Avatar autora Lessdress | 5.5.2021
Jako stylistka, která pomáhá lidem doplnit šatník převážně udržitelnou verzí módy. Je tohle skvělý kousek do skříně. Černá mikina Svoboda je hezky do pasu. Nevyhrnuje se. Materiál je kvalitní a švy pevné. Sedí velikost S, jednu vrstvu s dlouhým rukávem pod ní ještě dám (jsem maličká 160 cm) a je příjemná. Růžová - Láska, je delší do pasu. Je za mě taková hřejivější. Má jiný rub (fleece) než černá Svoboda. A to dělá pocitově dost. Nemohla jsem se rozhodnout, tak mám oběd. Ale tato mikina S mi byla větší. Takže jsem si nechala vyměnit za XS.
N Avatar autora Nika | 5.5.2021
Perfektní materiál, velikosti sedí, balení originální a krásné ❤️
RK Avatar autora Radana Kahánková | 5.5.2021
Objednala jsem si 3 raglany s motivy českých hor pro sebe a sestry a všechny jsme nadšené! :-)
JK Avatar autora Jan Králík | 5.5.2021
Produkt musím doporučit. Tričko je velice příjemné a prodyšné, z super materiálu.
J Avatar autora Jana | 5.5.2021
Krásné a kvalitní zboží
JV Avatar autora Jan Vojtěchovský | 5.5.2021
Top strop. Materiál, myšlenka, záměr., Však se podívejte na jejich hodnocení (y) Díky za vás...
H Avatar autora Hana M | 5.5.2021
Boli sme veľmi spokojní. Kvalitne ušité z veľmi príjemného materiálu za rozumnú cenu a ešte tie vysadené stromy k tomu, super :) A dodanie tiež veľmi rýchle. Jednoznačne doporučujem.
VS Avatar autora Veronika Swiderová | 5.5.2021
Maximální spokojenost s produkty i s dodáním zboží, komunikací obchodu.
J Avatar autora Jana | 5.5.2021
Moc doporučuji, rychlé doručení i skvělá komunikace při výměně zboží.
IN Avatar autora Ivona Navrátilová | 4.5.2021
Skvělé!!!! Po všech stránkách!!! Nic víc dodávat nemusím...... Těším se na další nákup.
G Avatar autora Gabriela | 4.5.2021
Velice pohodlné a příjemné oblečení. Mikinu bych klidně mohla mít o velikost menší ( normálně nosím S, ale tady by mi asi lépe seděla XS), ale zase je taková akorát na zachumlání. Pánská velikost je odpovídající. Trička výborné, velmi kvalitní. Nosíme je pořád. Dodání bylo překvapivě rychlé. Těším se na další nákup! ????
HC Avatar autora Hana Chodúrová | 4.5.2021
Super! Příjemné na dotek, krásné barvy i obrázky...
JK Avatar autora Jitka Kopecka | 4.5.2021
Nabízí originální produkt. Trika jsou z velmi příjemného materiálu, který rychle schne.
JZ Avatar autora Jiří Zelený | 3.5.2021
Good!
Avatar autora Martina Šedová | 3.5.2021
Skvělá spolupráce, skvělá myšlenka
I Avatar autora Iva | 2.5.2021
Moc se mi líbí myšlenka obchodu, krásný design. Oceňuji širokou paletu barev i potisků (bez potisků). Nakoupená trička jsou maximálně pohodlná a zároveň krásná. Přestože je oblečení vyráběno v Asii, jsem ráda, že právě tam je vyráběno v dobrých podmínkách. Díky
Nahoru
714 položek celkem

Zůstaňme v kontaktu

Budeme s Tebou jako první sdílet informace o nových produktech, kolekcích, exkluzivních slevách, ale i o tom, co se děje okolo Tree Factory.

Vložením e-mailu souhlasíš s podmínkami ochrany osobních údajů



#vsouladusprirodou

Jednáme v souladu s přírodou napříč celou naší výrobou. Sleduj naši cestu na @treefactory.cz


Instagram